عسل سبلان

تولید و عرصه عسل خالص سبلان لینک کانال : https://t.me/radbal /

عسل سبلان

تولید و عرصه عسل خالص سبلان لینک کانال : https://t.me/radbal /

خواص درمانی عسل

خواص درمانی عسل

.

مهمترین ترکیبات اساسی تشکیل دهنده ی عسل عبارتند از:
۱- مواد قندی: عسل دارای بیشترین مواد قندی است. مواد قندیِ هیچ محصول و فرآورده ی دیگری از این لحاظ با عسل برابری نمی کند.

دانشمندان علوم تغذیه در تحقیقات جدید خود به این نتیجه رسیده اند که میزان مواد قندی موجود در عسل ۷۵ تا ۷۹ درصد وزن «عسل» را تشکیل می دهد.
۲- مواد پروتئینی: مواد پروتئینی موجود در «عسل» نیز قابل توجه است. این مواد سریعاً هضم شده و قابل جذب می باشد. «عسل» دارای اسیدهای آمینه ی فراوان و مختلفی نیز می باشد که شرح آن در این مجموعه موجب طولانی شدن بحث خواهد شد.
۳- آنزیمهای عسل: عسل به مقدار فراوان دارای آنزیمهایی است که در فرایند کاتالیزوری موادشیمیایی شرکت کرده، در هضم و ساماندهی مواد مختلف غذایی در بدن کمک می کنند.

به همین لحاظ عسل پر ارزش ترین ماده ی غذایی برای انسان به شمار می رود و به خاطر داشتن آنزیمهای متنوع، عالیترین ماده غذایی و دارویی در فیزیولوژی بدن آدمی رقم زده می شود .
۴- امـلاح مـعـدنی: دانشمنـدان علوم تـغـذیه و زیست شناسی در مباحث مربوط به آنالیز ترکیبات عسل به این نتیجه رسیده اند که عسل از غنی ترین منابع املاح معدنی مورد نیاز بدن آدمی است.

این عناصر عبارتند از: سدیم،فسفر، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن و مس. این عناصر مهم در تکوین عضلات و تشکیل استخوانها و تقویت آنها بسیار لازم و ضروری می باشند.

به علاوه عناصر دیگری مانند روی، سلنیوم، نیکل و برخی شبه فلزات دیگر نیز در عسل به مقدار کم وجود دارد که در فعـالیت حیاتـی سلولـها نقش مهمی را ایفا می کنند.
۵- ویتامین های حیاتی: امروزه اهمیت نقش ویتامینها در سلامت انسان محل هیچ گونه بحث و تردیدی نیسـت.

عسـل طبـیـعی به عنوان یک اکسـیر حیات بخش، دارای مقادیر فراوانی از از انواع ویتامینهای مورد نیاز بدن می باشدکه نقشی عظیم در فعالیت و فرآیندهای حیاتی را بر عهده دارد…

مهمترین این ریزفاکتورهای حیات عبارتند از: ویتامینهای ۱b ، ۲b ، ۳b ، ۵b ، ۶b ، ۱۲b و ویتامینهای H ، D ، G، … . پژوهشگران در مراکز تحقیقاتی در تلاش برای دستیابی به منابع دیگر موجود در عسل بوده و به دنبال کشف برکتهای بیشماری هستندکه خداوند در عسل قرار داده و به انسان ارزانی فرموده است.
۶- هورمونها و آنتی بیوتیکها: آزمایشهای مختلف نشان داده است که عسل به میزان فراوانی حاوی هورمونهای حیاتی برای فعالیت انسان است.

همچنین دارای آنتی کور یا آنتی بادی هایی می باشد که که وظایف آنها مقابله با میکروبهای مضر برای بدن انسان است.

محلول عسل تازه به نسبت ۵۰% عسل و ۲۵% آب، اثرات میکروب کشی خوبی بر باکتریهای مختلف دارد.
در تکمیـل بحث در مورد سودمندیـهای عسل، یادآور می شویم که عسل دارای میزان کمی چربی (در موم) و مواد قلیایی نیز هست که برای انسان مفید بوده و هیچ گونه اثر سوء و زیان باری بر فرآیند هضم ندارد. 

برگرفته از http://www.pezeshkan.org

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد